Kalle Yhteiskunta, ilmiöt, politiikkakin.

Lampaanluita.

  • Lampaanluita.

Tuli sitten eilen ajatus savustaa karitsanluita; siis etuselkää ja kylkeä. Annoin yön yli varaston viileydessä sulaa ja sitten aamuseitsemän aikaan maustoin merisuolalla, rosmariinilla ja kuivatusta Peipsijärven valkosipulista rouhitulla jauheella.

Sitten vaan savustusuuniin.

Ensimmäisen tunnin lämpötilaksi säädin 90 astetta ja sitten pudotin 70 asteeseen; siinä sai olla seuraavat seitsemän tuntia.

Sitten luut folioon "vetäytymään" ja parin tunnin päästä oli pakko päästä maistamaan. Ah, oli se vaan hyvän makuista. Lihat luiden välissä; meheviä ja maukkaita.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Luun vieressä liha maukkainta?;)))