Kalle Yhteiskunta, ilmiöt, politiikkakin.

Savumuikkua.

  • Tässä sitä. Paljon tuoreempana kuin kaupassa.
    Tässä sitä. Paljon tuoreempana kuin kaupassa.

Tässä sitä tämän aamun saalista savustettuna. Savustus 80-90 asteessa n kolme tuntia. Ennen savustusta kalat kuivataan, sivellään öljyllä ja sitten uuniin.

Ladotaan astiaan kerroksittain, suolaa ja taas kerros...jne. Sitten kylmään suolautumaan. Sanoisin, maittavaa. Lopputuloksen tulee olla kuivahko kala, sen takaa pitkä savustusaika matalassa lämmössä.

Tuolla Mirri-osiossa näkyy, että kelpaa krantulle kissallekkin ja tietenkin meidän perheelle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset