Kalle Yhteiskunta, ilmiöt, politiikkakin.

Friteerausta.

Tyhjensinhän toissa päivänä rapusumppuni. Tietenkin keittelin eilen ravut mutta sitten ennen pakastusta, taittelin parinkymmenen ravun pyrstöt. Loput pakkaseen.

Kuorin pyrstöt, tein  friteeraustaikinan; ohrajauhoa, öljyä, kananmunaa, suolaa, nesteeksi olutta.

Pyörittelin pyrstöt taikinassa ja paistoin voissa; siis en friteerannut.

Tarkoitus oli aamiaispöytään mutta kun huomenaamuyöstä lähden Tallinnaan hammaslääkäriin, jää täysnautinto vaimolle. Yhden maistoin ja voi, että hyvää.

Ohrajauho vehnän korvaajana on minun makuni mukaan hyvä. 

Ravunkuoret laitan aina kuivaukseen; siitä saa erittäin hienon rapuliemen keitettäessä mihin tajansa ruuan lisukkeeksi; varsinkin kalan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset