Kalle Yhteiskunta, ilmiöt, politiikkakin.

Kaikki blogit puheenaiheesta Turismi Suomessa

Retki Valli- ja Kuninkaansaareen

Kuulin radiosta, että Vallisaari on nyt suosittu retkikohde. Aurinkoisena kesäpäivänä lähdin Vallisaareen. Vallisaari on Suomenlinnan vieressä, Kustaanmiekän toisella rannalla. Saari oli Suomen puolustusvoimien käytössä vuoteen 2012 saakka. Vallisaari avautui yleisölle viime vuoden toukokuussa.

Kesäsuomi odottaa vieraita

Tullut viime aikoina ajeltua tuota Aitoo-Etelä-Karjala väliä lähes viikottain.

Joka kerta koittanut hakea vähän eri reittiä. Tällä kertaa oli vuorossa kokolailla matkalla Suomessa kiertue. Aitoo-Vääksy- Vierumäki- (6-tietä Rautjärvelle) - Punk'a'harju- Savonlinna - Hartola - Sysmä - Pulkkilanharju - Padasjoen satama ja kotio.


Yhteenveto: Suomi on siisti, kesään valmistautunut, asiakkaita odottava (paitsi näin sunnuntaina) 

Laudalla Suomenlinnaan!

Se on hyvin mahdollista, mutta nopeammin pääsee luudalla ja varmemmin lautalla Kauppatorilta. Kyllä se suomenkieli tekee välillä kepposia tai noh, huolimattomuudesta se johtuu.

Blogistin uran aikana olen tehnyt lukuisia virheitä, kuten silloin kun vastasin yhteen kommenttiin, että "keskustellaan sioista" kun piti kirjoittaa, että keskustellaan asioista.  :) Onneksi kommentoija ymmärsi ja ilmeisesti hän nauroi yhtä paljon kuin minä, kun asia selvisi.

Matkailijan Helsinki

Silloin tällöin käyn Helsingin keskustassa, mutta hyvin harvoin turistien suosimissa paikoissa, kuten Kauppa- ja Senaatintorilla. Niin päätin leikkiä vähän turistia ja piipahtaa Kauppatorilla. Esplanadi on nyt, kuten melkein aina kesäisin, hyvin vehreä, siisti ja kaunis paikka. Roskiksia löytyy tarvitsevalle sopivasti.

Moni turisti lähtee heti aamulla patikoimaan, katsomaan kaupunkia ja siksi tuntuu erikoiselta, että Espan lavalla ei aamupäivällä ole mitään esitystä. Toisaalta lämpimänä aamuna oli mukava istahtaa katsomaan kauniita istutuksia ja paikkoja.

Julkaise syötteitä