Kalle Yhteiskunta, ilmiöt, politiikkakin.

Kaikki blogit puheenaiheesta Television viihdeohjelmat

Radion- ja Television musiikkitarjonta tänä päivänä

Kuulun niihin ihmisiin joka oli teini-ikäinen nuori 1960- luvulla. Silloin me nuoret haikailtiin paljon Rock- musiikin, Popin- ja yleensäkin nuorten mielimusiikin perään radiossa. Beatles, Rollarit…yms olivat meille kova sana puhumattakaan niistä suomalaisista vastaavista nuorisobändeistä ja huipulla olevista artisteista kuten Danny, Johnny….jne. Niitä vaan kuultiin radiossa kiusallisen harvoin meidän mielestä. 

Ensireaktio: Kingi

Katselin eilen entisten Putous-tähtien uutta sarjaa, Kingiä. Etukäteen mietitytti, mitä eroa Kingillä oikeastaan on verrattuna Putoukseen.

No, eilen se selvisi: Kingin idea on ikään kuin pidemmälle viety sketsihahmokisa, parodia laulukilpailusta. Hyvää oli se, että mielestäni hahmot olivat tarkemmin mietittyjä ja “valmiimpia” kuin Putouksessa. Tosin Kingissä mukana ovat juuri ne entiset Putous-näyttelijät, joiden sketsihahmot ovat muutenkin olleet menneinä kausina yleensä parhaimmasta päästä.

Russel Crowe, Jari Tiihonen ja Mauri Sariola

Kiinnostuin politiikasta ja muusta yhteiskunnallisesta päätöksenteosta 1950-luvun lopulla luettuani kaksi kirjaa.
Vanhempani, molemmat IV divisoonassa Karhumäen suunnalla taistelleet, eivät kiinnostukseni herättelyyn osallistuneet millään lailla.
Huokailivat vaan.

Toinen kirjoista kertoo kahden rintamaveteraarin taipaleesta juoksuhaudoista Lappia rakentamaan, toinen aseveliakselin tavasta rakentaa Kekkosen ensimmäisen kauden Suomea.

Julkaise syötteitä